Finans process | Utbildningar

Här kan du läsa mer om våra utbildningar


Sju enkla steg att komma igång att spara i aktier!

Det här är en onlinekurs för både dig som är nybörjare eller som har viss erfarenhet och vill komma igång att spara i aktier. 

I denna kurs får du grundlig kunskap om hur en aktieaffär går till. Du får kännedom om olika relevanta begrepp som berör aktier, information om olika institut och deras tjänster och ökad kunskap om olika risker. Du får lära dig hur du gör för att öppna konto och hur du kommer igång att handla med aktier och kan göra din första aktieaffär. Som en extra bonus får du göra en budget och får då hjälp med att räkna fram hur mycket du kan investera i ditt eget sparande.

Kursen består av 7 moduler med 2 - 6 lektioner i varje modul.

Du har tillgång till kursen under ett år och du bestämmer själv i vilket tempo du vill göra kursen.

Inga förkunskaper krävs.


Lär dig skillnaden mellan aktier och fonder i 3 enkla steg

Här finns nu gratiskursen för dig som vill lära dig vad fonder och aktier är och vad som skiljer dessa åt


Kommande kurser:

För dig som väntar på fler kurser så kan vi informera om att skapande av nästa kurs pågår och den kommer att omfatta utbildning av Corporate Actions. Med Corporate Actions så avses utdelningen och olika emissioner såsom nyemission, split, inlösen m.m.

Önskemål om kursinnehåll?

Har du önskemål om innehåll i utbildningar, kontakta mig gärna så har du möjlighet att påverka innehåll i kommande utbildningar. Du kan antingen kontakt mig genom att klicka på knappen "Kontakta oss" eller maila till therese@finansprocess.se