Finans Process i Sthlm AB

Om oss

Din framtida samarbetspartner när du vill förändra och förbättra och ta nästa steg!

OM FINANS PROCESS I STHLM AB

Finans Process i Sthlm AB är ett konsultföretag som erbjuder ett flertal olika utbildningar och konsulttjänster. Företaget drivs av Therese Bergh som har arbetat med ledarskap och projektledning inom finansbranschen i närmare 30 år. Hon har en bred kunskap inom det mesta i finansbranschen då hon arbetat inom flera olika företag, såsom banker och värdepappersbolag samt på NASDAQ Broker Services. Hon har därmed en god förståelse för vad som är viktigt för att allt ska fungera problemfritt, både för slutkund, mäklare, back office och efterföljande ekonomi, kontroll- och rapporteringsfunktioner.

OM THERESE

Therese har arbetat med finansiella instrument och dess processer i snart 30 år. Hon brinner för att förstå hur processerna fungerar och hänger samman. Hennes breda kunskap om finansiella processer har gjort henne väldigt eftertraktad inom finansbranschen. Hon kan analysera och förstå bakomliggande orsaker och därefter ta fram lösningsförslag.  

När Therese inledde sin karriär med att administrera värdepappersaffärer gick det snabbt vidare i olika roller såsom kundansvarig, projektledning, Säljchef, Backofficechef samt Business Analyst där hon i sin roll genomför analys av nya regelverk och dess påverkan på processer och IT-system.  

I hennes bolag ‘Finans Process I Sthlm AB’ fokuserar de främst på att utbilda privatpersoner och tillhandahålla konsulttjänster till företag inom finansbranschen. De driver projekt som omfattar både små och stora förändringar av kundens system, processer och rutiner. De utbildar även de som vill arbeta och konsultera inom backoffice med finansiella processer.