Finans Process i Sthlm AB

Online utbildningar

Här finns flera aktiekurser som riktar sig till både dig som nybörjare och till dig som har kommit igång men gärna vill lära dig mer. 

Många människor vill lära sig investera och börja spara men vet inte hur man gör för att komma igång. Oavsett vad ditt mål är med ditt sparande så kan det vara bra att lära dig mer om aktier och fonder och det gör du enkelt genom att gå en kurs.

Här finns flera aktiekurser som riktar sig till både dig som nybörjare och till dig som har kommit igång men gärna vill lära dig mer. Dessa aktiekurser ger dig en grundlig kunskap om hur en aktieaffär går till, kännedom om olika relevante begrepp som berör aktier, kunskap om olika institut och kontotyper och risker som kan uppstå i samband med handel i aktier. Samtliga kurser är online.

Vill du lära dig vad aktier och fonder är och vad de största skillnaderna är mellan dessa värdepapper?

Då är detta kursen för dig.

Klicka för mer information och för att anmäla dig till kursen.

Gratiskurs

Nybörjarkurs för dig som vill komma igång med ditt sparande i aktier. I denna kurs får du lära sig allt från att välja institut till att göra din första aktieaffär.

Klicka för mer information och för att anmäla dig till kursen. 

Aktiekurs

Denna kurs ger dig kunskap om 10 av de vanligaste emissionshändelserna. Du får lära dig hur de fungerar, varför bolagen väljer att göra dessa typer av emissioner och hur det kan påverka dig som aktieägare. Kursen är för både nybörjare och erfarna invetsterare. 

Klicka för mer information och för att anmäla dig till kursen.

Emissionskurs